Dat is handig! -7- Mijn tijdschriftmomentje met Vives

25 mrt 2014

Laat ik het eerlijk bekennen, ik lees veel. Dat is niet zo raar als je in een bibliotheek werkt, toch? Ik lees gewoon ouderwets van papier, maar ook eigenlijk best veel digitaal. Op mijn e-reader, tablet, computer of laptop en zelfs op mijn telefoon. En dat is weer niet zo vreemd als je mediaspecialist of mediacoach bent.

Toch kan ik enorm genieten van het lezen van een papieren tijdschrift. Heerlijk op de bank, benen opgetrokken, een lekker kopje koffie erbij, mijn tijdschriftmomentje. Daarom ben ik altijd blij als een paar keer per jaar het tijdschrift Vives op mijn deurmat valt.

Vives is een tijdschrift over onderwijsinnovatie en ict binnen onderwijs. Een blad vol leuke interviews, goede recensies en lezenswaardige columns. Altijd een plezier om te lezen en uitermate geschikt voor mijn tijdschriftmomentje… kop koffie erbij en laptop en tablet onder handbereik om websites, apps en tools te bekijken uit Vives te bekijken. Soms zit er zelfs een extraatje bij! Zoals bijvoorbeeld het [W]appboekje, een handig formaat boekje met leuke edu apps en web 2.0-programma’s voor het onderwijs. En het fijne is dat sommige apps en programma’s ook handig zijn als je niet in het onderwijs werkt. Hou daarom mijn blog met de naam 'Dat is handig!' in de gaten! een aantal van die apps en programma's komen nog voorbij.

Meer informatie over Vives vind je op de website van IPON (innovatie platform onderwijs Nederland).

 

Nieuwe reactie inzenden

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.

Meer informatie over formaatmogelijkheden

CAPTCHA
Deze vraag wordt gebruikt spam-inzendingen te voorkomen. Let op: hoofdlettergevoelig.
Beeld-CAPTCHA
Voer de bovenstaande karakters in.