Opening Popronde Rotterdam 2012 in de Centrale Bibliotheek

24 sep 2012

Op vrijdag 14 september 2012 heeft singer-songwriter Angela Moyra het publiek betovert op de Jongerenvloer met haar prachtige stem en lieflijke melodieën.

Het publiek was erg enthousiast over het optreden op de Jongerenvloer. Angela Moyra is een verhalenverteller, geïnspireerd door het oude geluid van Louis Armstrong en Ella Fitzgerald, en de moderne klanken van Priscilla Ahn en Corinne Bailey Rae. In 2011 stond ze in de finale van de Grote Prijs, sindsdien heeft ze niet stilgezeten: met single Timid is ze nu Serious Talent, was ze te gast bij bij De Werled Draait Door en stond ze in de finale van De Beste Singer-Songwriter van Nederland.

Haar optreden was tevens de opening van Popronde Rotterdam 2012. Popronde is een landelijk reizend festival dat elk najaar in de periode september tot en met november plaatsvindt in een 32-tal steden. In 2012 strijkt Popronde neer in 31 steden. In elke stad treden op één avond circa 25 opkomende Nederlandse bands op bij ongeveer evenzoveel podia. De podia bestaan uit kroegen, muziekcafé's en theatertjes in het centrum van een stad. Eén avond in het jaar zijn in elke stad de café's de etalage en is het centrum het festivalterrein. De Popronde en alle concerten zijn gratis toegankelijk.
 

Francis Pronk (Popronde Rotterdam): “ik moet zeggen dat het nog nooit zo druk is geweest tijdens de Popronde in de Bibliotheek. Ik ben zeer tevreden! ".

Zie ook het artikel elders op deze blog: de beste singer songwriter van Nederland


In de toekomst zal de Jongerenvloer vaker in het teken staan van muziek, dus hou de activiteiten op de Jongerenvloer in de gaten! Mocht u / je ideeën hebben, laat het me gerust even weten en dan kunnen we kijken wat de mogelijkheden zijn.

Sabrina Laurens

Specialist Jongeren

s.laurens@bibliotheek.rotterdam.nl
 

 

 

Nieuwe reactie inzenden

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.

Meer informatie over formaatmogelijkheden

CAPTCHA
Deze vraag wordt gebruikt spam-inzendingen te voorkomen. Let op: hoofdlettergevoelig.
Beeld-CAPTCHA
Voer de bovenstaande karakters in.