Iris Hond, een creatieve bevlogen jonge pianiste

15 nov 2013

Zij is net afgestudeerd als klassiek pianiste aan het Haags Conservatorium,  ze heet  Iris Hond en ze bewandelt geheel eigen authentieke paden om publiek te winnen voor haar vertolkingen: achter haar vleugel rijdt ze door Wall Street en met het dagboek ‘Sarah and the Hourglass’ creëert zij muzikale vertellingen waarin verschillende artistieke disciplines samenkomen. Zij heeft voor de verdere ontwikkeling van dit project afgelopen donderdag een beurs (€ 20.000) van de Gemeente Den Haag ontvangen. Kijk en luister naar dit bevlogen talent:

Over haar project ‘Sarah and the Hourglass’:

Haar cd's zijn te leen bij Bibliotheek Rotterdam/Muziekweb .