Concertagenda september 2016

17 aug 2016

Heb je een concert aangekondigd gezien op onze vierde verdieping of ons Muziekwebplein, maar weet je niet meer hoe laat of waar het is? Kijk dan op deze concertagenda. Hierop staan alleen concerten die in Rotterdam gegeven worden op de wat kleinere podia. Ik ben erg vroeg, deze maand, maar dat komt omdat ik op vakantie ga.

sep

Tevin Raynor & Yourflintstone treden op in Bird. Het wordt een avond vol soul, rock, downbeat, r&b, sadcore, hiphop & opera!

sep

Derailed: Secret Cinema, Asjoka & Second Mind brengen house, techno & etnische rock op Schiestraat 18.

sep

Evensong (een gezongen kerkdienst) in de Laurenskerk.

sep

Orgelpauzeconcert in de Laurenskerk door Matthijs van der Wilt (student van Codarts)?

sep

Vroom #42 : Andrea Parkins (elektrische accordeon), Jeffrey Roden (elektrische bas), Paolo Monti & The Star Pillow treden op in de Delftsestraat 9. Een avond vol experimenten en improvisatie.

Deur open 20.30

sep

Tentakel-festival op het Johan Idaplein : een totaal kunstwerk door kunstenaars, theatermakers & muzikanten.

Tijdstip

onbekend

sep

Ryan Crosson, dj’s Bas Fuchs & Hilmar treden op bij Schiestraat 18. Een avond vol house en techno.

sep

Orgelpauzeconcert in de Laurenskerk. Wie het gaat geven, is nog niet bekend.

sep

FullMoon Babylon in Grounds. De maandelijkse creatieve gekte gaat weer beginnen.

sep

Isotoop : Shxcxchcxsh (ambient meets techno sound), Cio d’Or (techno), Lemontrip (hiphopachtig en post-dubstep) & dj Van Anh treden op bij Schiestraat 18.

sep

Tentakel-festival op Zuidplein : een totaal kunstwerk door kunstenaars, theatermakers & muzikanten.

sep

Afriquoi brengt een opzwepende mix van Afrikaanse en elektronische muziek in Grounds.

sep

450e Cantatedienst in de Laurenskerk m.m.v. de Laurenscantorij, solisten en Hayo Boerema (orgel). Met “Jauchzet Gott in allen landen” (BWV.51) van J.S. Bach.

sep

Tentakel-festival op het Grotekerkplein bij de Laurenskerk : een totaal kunstwerk door kunstenaars, theatermakers & muzikanten.

sep

Orgelpauzeconcert in de Laurenskerk. Wie het gaat geven, is nog niet bekend.

sep

uKanDanZ in Grounds : Ethiopische crunchmuziek. Ethiopische ritmes worden gekoppeld aan ruige rock, jazz & noise.

sep

Play-off (voorronde voor de Music Matters Award) in Islemunda.

sep

Tentakel-festival  op Plein 1953 : een totaal kunstwerk door kunstenaars, theatermakers & muzikanten.

sep

Tentakel-festival in het Spoorweghavenpark : een totaal kunstwerk door kunstenaars, theatermakers & muzikanten.