Telekids Boeken

03 jun 2015

Vakantietijd : leestijd!

Als ik vroeger met het gezin met vakantie ging, nam ik altijd een hele stapel boeken mee, voor ieder wat wils. Een flinke hap uit de beschikbare bagageruimte. Tegenwoordig lezen we op een tablet, e-reader of smartphone en heb ik een zee van ruimte over.

Naast mijn eigen collectie in iBooks leen ik boeken via de Bibliotheek app of de Vakantiebieb app. Deze apps bieden ook een aantal kinderboeken.

Een andere mogelijkheid om eBooks te lezen is Elly’s Choice waarover ik enige tijd geleden schreef. Hier worden echter alleen boeken voor volwassenen aangeboden. Gelukkig komt daar verandering in met de lancering van Telekids boeken.

Elly’s choice is een samenwerking gestart met RTL telekids . Zij bieden een eBookabonnement voor kinderen in de leeftijd van 3 tot 12 jaar. Voor een bedrag van 2,99 euro per maand bestaat het aanbod elke maand uit tien eBooks: drie titels voor de 3- tot 6-jarigen, vier titels voor kinderen van 6 tot 9 jaar en drie titels voor de leeftijdscategorie 9 tot 12 jaar.

Met dit jaarabonnement voor kinder-eBooks kan er altijd en overal gelezen worden, doordat de eBooks onbeperkt te lezen zijn op tablet, e-reader, smartphone en computer. In de auto op weg naar familie, thuis op de bank of in bed voor het slapengaan. En natuurlijk op vakantie!

In het aanbod van Telekids Boekenkom je boeken tegen van o.a. Marcel van Driel, Carry Slee, Paul van Loon, Nannie Kuiper en Marianne Busser & Ron Schröder.

Voor ouders van kinderen tot 12 jaar een handige tip!

 

Nieuwe reactie inzenden

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.

Meer informatie over formaatmogelijkheden

CAPTCHA
Deze vraag wordt gebruikt spam-inzendingen te voorkomen. Let op: hoofdlettergevoelig.
Beeld-CAPTCHA
Voer de bovenstaande karakters in.