Nadia's zomertips!

31 aug 2016

Alweer de laatste leestip voor de zomer(vakantie)maand! Iedereen valt weer terug in een bepaalde routine, misschien zelfs in een sleur? Nou met het volgende boek lees je jezelf zeker uit die sleur/routine (nu of over een paar weken)! 

liefde en gelato

 

Liefde & Gelato neemt je mee naar Italië en doet dit op zo’n bijzondere wijze, dat je echt het gevoel krijgt alsof je in Toscane bent. - AdorableBooks


Droom mee terug naar die ene heerlijke vakantie, genietend van je ijsje, met Liefde & Gelato van Jenna Welch. Dit boek zit vol geheime liefde, kunst en Italiaanse ijsjes. 

Na het overlijden van haar moeder brengt Lina haar zomer door in Toscane om haar vader te leren kennen. Zestien jaar lang heeft hij niets van zich laten horen en Lina voelt er niet veel voor om haar tijd met hem door te brengen. Maar toch doet ze dit, omdat het haar moeders laatste wens was dat Lina haar vader zou leren kennen. Wanneer Lina in het bezit komt van het dagboek van haar moeder, raakt ze gefascineerd door haar moeders tijd in Italië en haar geheime liefde. Ze wil zich hier in verdiepen, maar daarvoor heeft ze wel wat Italiaanse hulp nodig en dat is waar buurjongen  Lorenzo bij komt kijken. Vanaf dat moment begint het grote avontuur. 

Het verhaal is op een dusdanige wijze beschreven dat het alleen al voelt alsof je door de Italiaanse straten van Florence loopt. De monumenten en bezienswaardigheden worden op een uitgebreide manier beschreven, zonder dat het saai wordt - Booknuts

Een lekkere afsluiter voor de vakantie, natuurlijk met een ijsje in de hand om echt goed in het boek te komen ;) Waan je voor de laatste keer even op vakantie (in Italië) en voor de volgende leestips kun je je alvast verheugen op de herfst met een goed boek en heerlijke warme thee erbij. 

Heb je (nog) geen biebpas? Geen enkel probleem, je kunt nog steeds gebruikmaken van onze zomeractie

 

 

Nieuwe reactie inzenden

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.

Meer informatie over formaatmogelijkheden

CAPTCHA
Deze vraag wordt gebruikt spam-inzendingen te voorkomen. Let op: hoofdlettergevoelig.
Beeld-CAPTCHA
Voer de bovenstaande karakters in.