Nadia's zomertips!

24 aug 2016

Met dit prachtige zomerse weer (lees: 30 graden!) is het weer tijd voor een heerlijke, luchtige roman. En waar vier je in Nederland nou beter (luxe) vakantie dan aan de kust in Bloemendaal!

‘Renate schrijft op een vrij luchtige, nonchalante manier waardoor het verhaal heerlijk leesbaar is, maar haar woordgebruik is prikkelend’ – Yvette van der Roest, Hebban.

7 soorten hongerDeze week 'misschien wel het lekkerste boek voor de zomer', aldus uitgeverij Podium. Renate Dorresteijn zorgt met Zeven soorten honger voor een spannende en luchtige roman.

In dit boek proberen succesvolle, welvarende mannen hun overtollige kilo’s kwijt te raken in een exclusief kuuroord aan de Nederlandse kust. In het landhuis worden geen calorieën geserveerd en wordt er veel aan (dubieuze) lichaamsbeweging gedaan. Voor de gasten staat er echter veel op het spel, ze mogen pas weg wanneer ze hun streefgewicht behaald hebben. Zo niet, dan betalen ze een netto jaarinkomen als boete. Maar ook Nadine en Derek, het echtpaar dat dit afslankprogramma heeft opgezet, kampen met problemen. Zij hebben een heel goed huwelijk, maar dragen ook vele geheimen met zich mee. Dan neemt een gast zijn 16-jarige dochter (met anorexia) mee naar het afslankkuuroord en vanaf dan.... De rest ontdek je zelf in het boek.

Een verhaal dat vol spanning zit, vlot wegleest en een aantal maatschappelijke problemen aan de kaak stelt. Reserveer hier alvast het boek!

Ben je nog geen lid van de bibliotheek? Geen enkel probleem, je kunt deze vakantie tijdens onze zomeractie gratis een proefabonnement afsluiten!

 

 

 

Nieuwe reactie inzenden

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.

Meer informatie over formaatmogelijkheden

CAPTCHA
Deze vraag wordt gebruikt spam-inzendingen te voorkomen. Let op: hoofdlettergevoelig.
Beeld-CAPTCHA
Voer de bovenstaande karakters in.