Nadia's zomertips!

19 aug 2016

Het is deze week weer lekker zomers weer en dat betekent: lekker in het zonnetje een boek gaan lezen! En er is natuurlijk niets beters dan een heerlijk, luchtig zomerboek om bij weg te dromen. 

‘Dit boek is een échte easy read, zo’n boek waar je uren achter elkaar in opgeslokt kunt worden. Ik voelde een hele sterke connectie met hoofdpersonage Lara Jean’ Adorablebooks.  

Deze week een (superleuke) feelgoodroman van Jenny Han: Aan alle jongens van wie ik hield. Hier is ongelooflijk veel over geschreven door bloggers van alle leeftijden. ‘Er zit onverwacht veel meer diepte in het boek dan op het eerste gezicht lijkt en het is heel realistisch beschreven’ - ReviewsandRoses

Elke keer dat een liefde van Lara Jean nergens op uitdraait, schrijft ze ter afsluiting een brief aan haar crush, adresseert ze deze en stopt hem goed weg in een doos onder haar bed. Als de brieven jaren later dan toch terechtkomen bij haar vroegere liefdes, inclusief de brief aan het vriendje van haar zus (Josh), is de chaos compleet. Om te bewijzen dat ze geen gevoelens meer heeft voor Josh, gaat Lara Jean een nep-relatie aan met de populaire Peter. En juist deze relatie zorgt voor de nodige (familie)dynamiek en voor veel humor.

Een vlot verhaal waarin ook wat serieuze onderwerpen ter sprake komen, zoals verantwoordelijkheid en omgaan met de dood. Een aparte en grappige familie waar je graag kennis mee maakt. Geloof me, je krijgt er geen spijt van!

Ben je nog geen lid van de bibliotheek? Geen enkel probleem, je kunt deze vakantie tijdens onze zomeractie gratis een proefabonnement afsluiten!

 

Nieuwe reactie inzenden

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.

Meer informatie over formaatmogelijkheden

CAPTCHA
Deze vraag wordt gebruikt spam-inzendingen te voorkomen. Let op: hoofdlettergevoelig.
Beeld-CAPTCHA
Voer de bovenstaande karakters in.