Nadia's zomertips!

15 aug 2016

Elke week licht ik op mijn blog twee boeken uit die je (hopelijk) helemaal in vakantiestemming brengen! Vandaag de feelgoodroman Een zomer in Frankrijk van Eva de Wit, dat veel aangeraden wordt als zomerboek op diverse blogs

nadia's zomertips

Drie vriendinnen brengen hun zomer door in een chateau in Frankrijk. Jet, Kiki en Anne hebben behoefte aan een andere omgeving en besluiten een leuk zomerbaantje aan te nemen. Maar eenmaal daar aangekomen lopen ze tegen de nodige problemen aan. Zo blijkt het chateau verwaarloosd en is de administratie niet op orde, en in plaats van lekker genieten moeten ze nu flink aan de bak. Maar de vriendinnen ontmoeten er ook nieuwe, bijzondere mensen die........ En de rest zul je zelf moeten ontdekken!

Een heerlijk, luchtig verhaal dat je doet denken aan zomer en vriendschap. Een aantal voorspelbare en grappige momenten waar je urenlang zoet mee bent. Wat mij betreft top voor de zomer!

Ben je nog geen lid van de bibliotheek? Geen enkel probleem, je kunt deze vakantie tijdens onze zomeractie gratis een proefabonnement afsluiten!

 

Nieuwe reactie inzenden

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.

Meer informatie over formaatmogelijkheden

CAPTCHA
Deze vraag wordt gebruikt spam-inzendingen te voorkomen. Let op: hoofdlettergevoelig.
Beeld-CAPTCHA
Voer de bovenstaande karakters in.