Nadia's zomertips!

01 aug 2016

Nadia's zomertipsHet is zomer! En dat betekent dat de meeste mensen eropuit gaan naar het buitenland! Maar als je net als ik gewoon gezellig in Nederland blijft en toch dat vakantiegevoel wilt ervaren, licht ik elke week kort twee boeken uit die je (hopelijk) helemaal in de vakantiestemming brengen!

Mijn eerste zomertip is de spannende zomerthriller Hittegolf van Suzanne Vermeer.

De Algarve heeft te kampen met een hittegolf, maar daar besteden de vakantiegangers geen aandacht aan. Waar ze wél aandacht aan besteden, is de Hollywoodfilm die in de regio wordt opgenomen, waar de vriendin van Anouk een rolletje in heeft. Wat een mooie zomer had moeten worden voor de twee vriendinnen, verandert wanneer Anouk achter een gevaarlijk geheim komt. Vlak daarna wordt iedereen opgeschrikt door een moord op een klif en wordt inspecteur Gabriela Carvalho op de zaak gezet. Ze heeft meteen een aantal verdachten op het oog, maar dan blijkt een van die verdachten meer te weten over een andere, oudere zaak, namelijk de verdwijning van een meisje, 7 jaar geleden…..

‘Hittegolf is vlot geschreven en neemt je als lezer direct mee naar de Algarve. Je voelt de hitte, maar voelt ook dat er iets te gebeuren staat’Wijtestenhet.

Vermeer houdt de spanning er goed in en zet je steeds weer op een dwaalspoor. Ik kwam er zelf pas op het einde achter wie het was. Denk jij de dader sneller te kunnen vinden? Laat weten wie jij verdenkt in een reactie hieronder!

Ben je nog geen lid van de bibliotheek? Geen enkel probleem, je kunt deze vakantie tijdens onze zomeractie gratis een proefabonnement afsluiten! 

 

Nieuwe reactie inzenden

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.

Meer informatie over formaatmogelijkheden

CAPTCHA
Deze vraag wordt gebruikt spam-inzendingen te voorkomen. Let op: hoofdlettergevoelig.
Beeld-CAPTCHA
Voer de bovenstaande karakters in.