Over Film

09 jun 2015

Bibliotheek Rotterdam beschikt over een grote en bijzondere collectie arthouse films en documentaires. Tussen de ruim 5000 films en docu's is er altijd wel iets van je gading te vinden. Weet je dat er iedere zaterdag om 14 uur op de vierde verdieping van de Centrale Bibliotheek een film wordt vertoond? Ik probeer de allernieuwste - op dvd uitgekomen - films te programmeren. Behalve in de bibliotheek ben ik al jaren te vinden op het IFFR: het International Film Festival Rotterdam. Als vrijwilliger of als bezoeker.

Tot ziens op de 4e verdieping!

Annelies Bernard

Voor vragen en tips:

Annelies Benard, op het gebied van films: abernard@bibliotheek.rotterdam.nl

Wierd Kramer, op het gebied van documentaires: wkramer@bibliotheek.rotterdam.nl

dvd's verhuur

Hallo, Ik ben werkzaam in de bibliotheek DOK Delft en heb een paar vragen over uw dvd-collectie: voor hoeveel euro per stuk worden jullie dvd's geleend (tv-series?) en hoeveel heeft u aan materialen (totaal aan dvd's) in huis? Dit vraag ik omdat wij in een transitie zitten naar een nieuwe indeling van gebouw, er moet 'ingedikt' worden op alle gebied, ook MIJN (ik ben de inkoper van dienst bij DOK Delft) voorraad DVDs moet een procent of 30 worden verkleind, helaas... Dus wilde ik bij enige 'buurtbieben' navraag plegen over de staart van de DVD-collectie. Bij voorbaat dank! greetings, Ruud Stift, DOK Delft