International Film Festival Rotterdam 2017

14 jan 2017

IFFR 2017

25 JAN - 5 FEB 2017

IFFR verdeelt het festivalprogramma onder in vier secties, elk met een eigen insteek: Bright Future, Voices, Deep Focus en Perspectives. Deze vier secties zijn in 2016 door festivaldirecteur Bero Beyer in het leven geroepen. “Om elke film zo goed mogelijk tot zijn recht te laten komen in het veelzijdige programma, heeft het festival vier secties gecreëerd met elk een eigen verhaal en karakter. De komende editie wordt aan dit meer contextueel opgezette IFFR-programma een vervolg gegeven, zodat bezoekers en filmprofessionals zich ook in 2017 goed kunnen oriënteren op de festivalervaring die het beste bij hen past.”

De eerste titels van de sectie Voices zijn al bekend en ik verheug me nu al op de films van Jim Jarmush: Paterson en Gimme danger! In de sectie Perspectives lijkt me het onderdeel Picture Palestine interessant, over de gespletenheid in het Palestijnse grondgebied, waarvoor maar geen oplossing lijkt te zijn...  

De ticket voor de Volkskrantdag op 5 februari is al binnen, de prachtige A0 IFFR-posters zijn opgehangen, de films die nu bekend zijn worden geselecteerd: kortom, ik ben er klaar voor. Nu nog de limited edition van het tasje van Susan Bijl scoren en ik ben compleet!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwe reactie inzenden

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.

Meer informatie over formaatmogelijkheden

CAPTCHA
Deze vraag wordt gebruikt spam-inzendingen te voorkomen. Let op: hoofdlettergevoelig.
Beeld-CAPTCHA
Voer de bovenstaande karakters in.