NIEUW!!! De Bibliotheek op school heeft een eigen nieuwsbrief

05 okt 2015

Werk je in het (basis)onderwijs en wil je op de hoogte blijven van activiteiten, nieuws en wetenswaardigheden rond lezen en media, abonneer je dan op de nieuwsbrief van afdeling educatie van de Bibliotheek Rotterdam.

In de herfst beleven we veel uren tussen muren, een prima seizoen dus om in boeken te duiken en op het net te surfen. Deze nieuwsbrief wil een kleine ‘Lonely Planet’ of ‘Hoe & wat’ van de herfst zijn: een gids en wegwijzer in boeken- en medialand die je op ideeën brengt en herinnert aan belangrijke data en deadlines. Lezen jij en je collega’s niets nieuws of raken jullie juist geïnspireerd? Laat ons vooral weten wat je vindt!

De nieuwsbrief, die je als pdf in je mailbox krijgt, heeft een aantal vaste rubrieken zoals Uit de media, Boekentips, Voor in de agenda en Knippen en … plakken met een stukje dat je kunt overnemen in je eigen nieuwsbrief aan ouders.

In deze eerste nieuwsbrief aandacht voor twee grote landelijke evenementen: de Kinderboekenweek (7-18 oktober) en de Week van de Mediawijsheid (20 t/m 27 november)

De nieuwsbrief wordt uitgegeven door de Bibliotheek Rotterdam en de redactie is in handen van afdeling educatie. Check ook hun website en  of volg hun op Facebook
Klik hier om je aan te melden voor de nieuwsbrief.