De gratis Vakantiebieb-app, ook voor kinderen!

22 apr 2016

Lees deze zomer e-books op een tablet met de VakantieBieb-app

Beste leerkracht,

Door te lezen in de zomervakantie houden kinderen hun leesniveau op peil en dat kan heel goed digitaal met de VakantieBieb-app van de Bibliotheek. De VakantieBieb wordt al voor het vierde jaar georganiseerd. Vorig jaar hebben veel scholen en leerlingen positief op dit initiatief van de Bibliotheek gereageerd. Helpt u ons de app dit jaar (weer) onder de aandacht te brengen?

Bestel GRATIS ansichtkaarten
Via www.vakantiebieb.nl/bestellen kunt u tot en met 10 juni GRATIS ansichtkaarten van de VakantieBieb bestellen voor leerlingen van groep 4 t/m 8. Wilt u de kaarten ook uitdelen aan groep 3? Bestel dan extra sets. Bestel snel, want OP=OP.

Lees deze zomer e-books op een tablet met de VakantieBieb-app

Breng de VakantieBieb-app onder de aandacht
De app is al ruim voor de zomervakantie beschikbaar. Zo kunt u de e-books tijdens de les al onder de aandacht van leerlingen brengen. Bij de kaarten worden diverse leuke lessuggesties aangeboden. Ouders kunt u wellicht via nieuwsbrieven of uw website wijzen op de VakantieBieb. Een kant-en-klare tekstsuggestie vindt u hier.

De VakantieBieb is geopend vanaf 1 juni t/m 31 augustus. De app is gratis te downloaden in de App Store en Google Play Store.

Met vriendelijke groet,

Hildelies Balk - Pennington de Jongh